EDITIE 2024: 19 t/m 22 juni

Wandel 4daagse Bergen 

De Wandel 4daagse Bergen is een jaarlijks wandelevenement in de dorpen van de gemeente Bergen, in de kop van Noord-Limburg. Met routes van 2.5, 5, 10 en 15 kilometer is het een evenement voor jong en oud. Elke dag wordt er gewandeld in een ander dorp, waarbij u de mooiste plekjes van Nationaal Park de Maasduinen te zien krijgt. 
Image
Image

Stichting 4daagse Bergen

De 4daagse Bergen is spontaan ontstaan uit ideeën van enkele actieve wandelaars van wandelsportvereniging DWS, uit Afferden. Zij verzamelden een aantal mensen uit alle dorpen om zich heen om dit wandelevenement voor jong en oud te organiseren in de gemeente Bergen. Sinds 2016 is 4daagse Bergen een zelfstandige stichting: Stichting 4daagse Bergen. Deze stichting draait volledig op vrijwilligers uit de gemeente, met een groot hart voor het wandelen. 
De 4daagse Bergen wordt ondersteund door diverse instanties en organisaties.

Vrijwilligers

Om een evenement als de Wandel 4daagse Bergen te organiseren zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons hierbij te helpen. Je kunt ons op diverse manieren helpen. Bijvoorbeeld tijdens de 4 wandeldagen. Geen 4 dagen tijd om te helpen? Geen probleem, ook met 1 dag hulp draag jij je steentje bij! Meehelpen met het organiseren / voorbereiden van het volgende evenement? Ook dan ben je van harte welkom als vrijwilliger. Ook zijn we altijd op zoek naar verkeersregelaars. Heeft u hiermee geen ervaring, dan is dat geen probleem. Wij regelen een korte online instructie waarmee u bevoegd bent het evenement als verkeersregelaar te ondersteunen. 

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@4daagsebergen.nl

Image